NA WAIWAI A PAU

Hoʻomaikaʻi i ka wehe ʻana o ke keʻena nui hou o kā mākou hoa hoʻolālā ma Vietnam

ʻAukake 10, 2024, ua hoʻohanohano ʻia ʻo Junbom Group no ka loaʻa ʻana o kahi kono mai VCC e hele i ka hui wehe o ke keʻena keʻena hou o VCC.

01

Ua hōʻike ʻo VCC i ke koʻikoʻi o ka hana pū ʻana me Junbom e lawe mai i ka waiwai hoʻomau i ka ʻoihana kūkulu hale a me ke kaiāulu.

Ua hōʻike aku ʻo Mr. Wu, ka luna o Junbom Group, i ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana a hōʻike i ka hilinaʻi i ka wā e hiki mai ana o ka launa pū ʻana ma waena o nā ʻaoʻao ʻelua. Ua hōʻike ʻo JUNBOM Group i kona mahalo no nā mea i hoʻokō ʻia e VCC i nā makahiki i hala iho nei a makemake ʻo ia i ka hui kūleʻa hou aku i ka wā e hiki mai ana.

02

I kēlā ahiahi, ma hope o ka wehe ʻana, ua komo nā ʻelele o Junbom i kahi hālāwai koʻikoʻi i mālama ʻia e VCC. He manawa kūpono kēia no nā ʻaoʻao a pau e hoʻololi i ka ʻike, kaʻana like i nā ʻike a aʻo mai kekahi i kekahi. Ua kūkākūkā ʻia ka ʻike kūpono i ka hoʻokele, ka hoʻolālā ʻoihana a me nā mea hou, i lawe mai i nā manaʻo pono he nui i ke kaʻina hoʻomohala o VCC.

3

Me ka paʻa ʻana o ke keʻena nui o ke keʻena hou a me ka launa pū ʻana me nā hoa hoʻolālā o Junbom, manaʻoʻiʻo ʻo Junbom e komo ana ʻo VCC i kahi pae hou o ka hoʻomohala ʻana i piha i ka hiki a manaʻo ʻia e loaʻa ka lanakila nui.

4

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-13-2024